Offset face echipă cu Cardi B pentru Jealousy
2023-07-29 21:13:24

Offset face echipă cu Cardi B pentru “Jealousy”. Aceștia abordează direct speculațiile recente de pe internet despre relația lor pe noua piesă incendiară, care include „Jealous Ass Bitches” de la Three 6 Mafia.
Offset și Cardi au scris „Jealousy” împreună cu OZ (Drake, DJ Khaled), Boi-1da (Drake, Nicki Minaj) și Jahaan Sweet (Drake, Jon Batiste), care au și produs piesa.

Un omagiu adus filmului clasic din 2001 – Baby Boy, videoclipul oficial pentru „Jealousy” este plin de dragoste și dramă. Filmat în Los Angeles, îi pe prezintă Offset, Cardi și actrița Taraji P Henson (Baby Boy, „Empire”), plus apariții ale tuturor copiilor. Offset și J3K Logistics, compania sa de producție, au produs și regizat videoclipul. Offset a prezentat „Jealousy” cu acest videoclip, care a fost inspirat de interviul lui James Brown din 1988 de la CNN. Câștigătorul Oscar® Jamie Lee Curtis joacă rolul reporterului.

Pregătindu-se să lanseze această nouă eră a carierei sale, Offset a vorbit cu reporterii de la Variety într-un interviu amplu care analizează viitorul său album, viața de familie și formarea Migos cu prietenii din copilărie Quavo și Takeoff.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *