OG Eastbull lansează „Van Gogh” și „Harvard” feat. Nane
2021-08-14 19:01:53

OG Eastbull revine cu doua piese noi: „Van Gogh” si „Harvard”. Pentru „Harvard”, artistul bifează o noua colaborare cu Nane, iar prin intermediul track-ului doreste sa demostreze influența pe care cultura urbană o are asupra a ceea ce înseamnă viața de cartier și loialitatea dintre oameni. „Van Gogh” este un intro al piesei „Harvard”, creat de OG Eastbull, ce marchează o luptă continuă între forțe opuse.

Versurile și muzica pentru „Harvard” au fost compuse de către OG Eastbull, Nane și Mago Del Blocco, iar producție finală a piesei poartă semnătura lui Mago Del Blocco. Piesa „Van Gogh” a fost creată integral de OG Eastbull și Mago del Blocco.

OG Eastbull este un trapper român ce a cunoscut succesul atât în Italia, dar și în România. Majoritatea videoclipurilor sale au fost filmate pe străzile Romei, de unde acesta s-a și inspirat pentru piesele sale. Deși par agresive, versurile melodiilor lui OG Eastbull vorbesc despre lucruri și evenimente reale, iar întreaga sa muzică reprezintă un statement pentru ceea ce viața de cartier te învață.

Nane este unul dintre cei mai apreciati artisti din România. Numeroasele lansări recente, precum: „Fato”, „Sare”, „Treaba ei” si „Dragostea Ta”, sunt unele dintre cele mai populare și de succes piese ale artistului. De asemenea, cele doua single-uri lansate alături de Delia pentru „Cum era” și „În Rai” , au avut un succes enorm si au ocupat poziții fruntașe în topurile naționale de radio.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *