Oh My: un mix perfect intre pop si dance realizat de patru artisti de top
2022-12-07 19:56:52

Combinând acorduri ritmice de chitară și voci puternice cu sintetizatoare care aduc un aer optimist, „Oh My” este asemeni unei piese hibrid perfecte. Astfel, Ookay, pronouncedyea, Taska Black și Luma au reușit să creeze o piesă cu o mulțime de vibrații pop electronice.

 

„Oh My” poate fi considerată piesa perfectă pentru orice iubitor de muzică dance, care vrea să pună pauză tuturor evenimentelor cotidiene și să se concentreze în totalitate pe dans.

 

Ookay este un artist american, care a reușit să-și facă simțită prezența în industrie. Acesta a colaborat cu producători importanți de muzică electronică, precum Borgore, Diplo, DJ Snake, Snowtek, Deorro și Wiwek. Cu peste 700.000 de ascultători, lunar, pe Spotify, Ookay este pe un drum ascendent.

 

Producătorul pronouncedyea, alias Cesco, face magie când vine vorba de combinația emoție – energie în piesele pe care le semnează. Acesta reușește să treacă de la sensibilitate și nostalgie la o euforie specifică festivalurilor într-o clipă. Cea mai cunoscut piesă a producătorului, cu peste 16 milioane de streamuri, este „Breath”.

 

Taska Black reprezintă viziunea artistică a compozitorului, producătorului și multi-instrumentistului belgian Joachim Gorrebeeck, care s-a impus rapid drept unul dintre cei mai interesanți artiști noi din industria pop și dance. De altfel, în prezent, Taska Black este unul dintre artiștii cu cea mai rapidă ascensiune pe scena electronică, la nivel mondial.

 

Luma este un compozitor și vocalist independent, care a colaborat cu producători și DJ din întreaga lume. Piesele sale, care vorbesc, în general, despre conexiuni umane adevărate, au adunat peste 45 de milioane de streamuri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *