Oh Wonder a lansat Can We Always Be Friends?
2022-10-04 13:27:12

Oh Wonder a lansat “Can We Always Be Friends?”. Piesa vine înaintea noului album al trupei londoneze, 22 Make, care va fi lansat pe 7 octombrie. Acesta a fost previzualizat de piesele „Magnificent”, „Fuck it I Love You” și „True Romance”.

Este o melodie care rezumă totul pentru Oh Wonder, iar albumul completează proiectul lor în două părți, 22 Break; că indiferent de ce legătura au, nu se poate termina niciodată. „Avem prea multă dragoste”, cântă ei.

Prima sa jumătate, 22 Break, a apărut la sfârșitul anului 2021: aici au fost teme universale (singurătate, inadecvare, resentimente, frici pentru viitor) așa cum le-a trăit un cuplu în pandemie. Nu multe trupe pot face un album de despărțire care să culmineze cu ei să se căsătorească – dar, din nou, Oh Wonder nu a fost niciodată ca alte trupe. Ieșind din 22 Break și toată căutarea sufletească, Josephine și Anthony s-au căsătorit și au canalizat toate acestea în 22 Make: un album cu totul nou, care ilustrează lumina de la capătul unui tunel.

„Când aproape ne-am despărțit în timpul pandemiei, am folosit muzica ca o cale de ieșire”, scrie Oh Wonder, prezentând proiectul în întregime. „Am scris toată durerea, tristețea și confuzia noastră într-o colecție de cântece pe care le-am lansat în cele din urmă ca album, 22 Break. Dar pentru noi, asta a fost doar jumătate din poveste. Am reușit să supraviețuim zonei noastre stâncoase și să ieșim mai puternici ca niciodată și plini de dragoste unul pentru celălalt. S-a simțit corect, așadar, să scrii despre cealaltă parte, unde îți dai seama nu doar că sunteți meniți unul pentru celălalt, ci și că este nevoie de doi oameni pentru a face dragostea să înflorească. Suntem încântați să lansăm „22 Make”, un album plin de dragoste și cântece care confirmă viața, care reflectă soarta, recunoștința și a fi acolo pentru cineva.”

Această perioadă de transformare continuă povestea remarcabilă de succes a lui Oh Wonder. Aclamatul album din 2020, No One Else Can Wear Your Crown a continuat o serie de top 10 albume consecutive ale trupei care au devenit – în termenii lor distincti – una dintre cele mai nebănuite descoperiri ale popului britanic (2,7 miliarde de stream-uri). Oh Wonder chiar a fondat și a construit literalmente de la zero cafeneaua Nola din Peckham. Prin deschiderea față de fanii lor și unul față de celălalt, „Make or Break?”, susținut de „22 Break” și „22 Make” pare nu atât o întrebare, cât o alegere activă – să fii cât mai sincer posibil și să mergi mai departe.

După ce au terminat un turneu mondial uriaș, inclusiv un spectacol sold-out la Academia Brixton din Londra, Oh Wonder este încântată să anunțe și o serie de spectacole în magazin în cadru mult mai intim, pe lângă lansarea albumului. „Suntem atât de încântați să anunțăm o serie de spectacole super intime în Marea Britanie pentru a sărbători lansarea noului nostru album 22 Make! RTE și Kingston sunt alături de trupa noastră uimitoare, iar în celelalte magazine de discuri vom fi doar noi doi cu un pian, chitară și o serie de povești / glume proaste.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *