Oh Wonder a lansat single-ul True Romance
2022-05-20 22:30:00

Oh Wonder a lansat single-ul “True Romance”. Noul album al trupei londoneze, „22 Make”, va urma pe 22 iulie, prevazut de primul single „Magnificent” și imnul „Fuck it I Love You”. Aflata în prezent într-un turneu mondial uriaș, Oh Wonder a avut recent un spectacol sold-out la Academia Brixton din Londra.

„True Romance” este o piesă pop electronic, frumoasă și intimă, care a fost inspirata de filmul cu același nume și a conectat proiectele „22 Break” și „22 Make”. „Am înregistrat-o de trei ori diferit. A început să fie mult mai pop, mai rapid și cu adevărat intens”, spune Josephone, „dar și-a dat seama că s-a tradus frumos doar cântând-o la pian; este de fapt un refren destul de simplu și frumos. Așa că am încetinit, am relaxat producția și am lăsat cântecul să respire puțin mai mult.”

’22 Make’ dezvăluie o perioadă tulbure din povestea incredibilă a Oh Wonder. Prima sa jumătate, „22 Break”, a avut teme universale (singurătate, inadecvare, resentimente, frici pentru viitor) așa cum le-a trăit un cuplu în timp real, toate explodate în pandemic. Nu multe trupe pot face un album de despărțire care să culmineze cu ei să se căsătorească – dar, din nou, Oh Wonder nu a fost niciodată ca alte trupe. Ieșind din „22 Break” și toată căutarea sufletească care i-a forțat să o facă, Josephine și Anthony s-au căsătorit și au canalizat toate acestea în „22 Make”: un album cu totul nou, care reprezintă lumina de la capătul unui tunel.

„Când aproape ne-am despărțit în timpul pandemiei, am folosit muzica ca o cale de ieșire”, a scris Oh Wonder, prezentând recent proiectul în întregime. „Am scris toată durerea, tristețea și confuzia noastră într-o colecție de cântece pe care le-am lansat în cele din urmă ca album, „22 Break”. Dar pentru noi, asta a fost doar jumătate din poveste. Am reușit să supraviețuim și să ieșim mai puternici ca niciodată și plini de dragoste. Prin urmare, s-a simțit corect doar să scrii despre cealaltă parte, unde îți dai seama nu doar că ești menit unul pentru celălalt, ci și că este nevoie de doi oameni pentru a face dragostea să înflorească. Suntem încântați să lansăm „22 Make”, un album plin de dragoste și cântece care confirmă viața, care reflectă asupra soartei, recunoștinței și a fi acolo pentru cineva.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *