Old Blacks Festival is Back! Trupa IRIS urcă pe scenă, pe 17 iunie, la Arenele Romane!
2023-04-29 21:30:38

IRIS – Cristi Minculescu, Valter&Boro, Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera Oficial vor face mega show pe data de 17 Iunie la Arenele Romane. Biletele sunt la super prețul de doar 50 Lei!
Let’s Rock Together la cea de-a 3-a ediție OLD BLACKS Rock & More Festival se desfășoară anul acesta pe dată de 17 iunie la București – Arenele Romane.
Trupe de renume, cu experiență în spate și cu hituri la pachet vor urca pe scena Old Blacks Festival. IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro, Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera Oficial vor face mega show pe data de 17 Iunie la Arenele Romane. Biletele sunt la super prețul de doar 50 Lei și se pot achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-old-blacks-rock-more-festival-84265/
OLD BLACKS Rock & More Festival 17 iun, ora 20:00, Arenele Romane, București, 50 lei www.iabilet.ro
. Grăbiți-vă să prindeți un super preț pentru una dintre cele mai tari ediții Old Blacks Festival de până acum.
“Ne reîntoarcem după ceva vreme cu acest festival la Arenele Romane, locul unde s-a întâmplat prima ediție a acestui festival, lucru care îmi starnește multe emoții și amintiri plăcute. Artiștii care vor urca pe scenă la această ediție de festival: IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro, Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera Oficial, sunt de fapt artiști care au mai cântat la Old Blacks de-a lungul celorlalte ediții, așadar nu sunt la prima experiență cu festivalul nostru și așteptăm să vedem show-ul acestor trupe la câțiva ani distanță de la prima ediție”, a spus Marius Chină, unul dintre organizatorii festivalului.
Într-o singură zi de festival, vor urca pe scenă unele dintre cele mai îndrăgite trupe de publicul autohton: IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro Șuie Paparude, Timpuri Noi, Iedera and more to announce.
Evenimentul OLD BLACKS Rock & More Festival de la Arenele Romane are loc pe 17 iunie 2023, de la ora 20.00, iar accesul se face de la 18:30.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *