Olivia Addams dă startul la distracție cu piesa – Alexa, skip to Friday 
2022-08-17 09:28:15

Olivia Addams e numele de pe buzele tuturor atunci când vine vorba de piese pe care le fredonezi non-stop, chiar și după o singură ascultare. Noua lansare „Alexa, skip to Friday” nu face excepție de la regulă și prezintă fanilor o nouă latură a artistei. Piesa îi trece pe ascultători printr-un amalgam de emoții: de la ritmul energic care îți dă un boost de energie până la versurile ce povestesc despre sfârșitul unei relații. „Alexa, skip to Friday” are toate caracteristicile necesare să devină melodia la care apelezi în timpul unei despărțiri pentru a te simți atât de încrezătoare în tine încât să cucerești pe oricine.

„<<alexa, skip=”” to=”” friday=””>> descrie starea pe care fiecare dintre noi o are după o despărțire, atunci când ai trecut de etapa în care ai consumat toate șervețelele din lume și ai secat toate mările și oceanele cu lacrimi. E momentul în care ai cea mai mare încredere în tine, începi să te vezi mai frumoasă și vrei ca toata lumea șă știe asta – așa că ieși în oraș și te distrezi. Cred că în situația asta toți vrem să vină vineri mai repede, oricum lunea nu e pe placul nimănui și ma bucur că Minelli și Viky mă înțeleg atât de bine încât au reușit să transmită exact ce am simțit pentru piesă”, a declarat Olivia Addams.</alexa,>

Piesa este compusă de Minelli și Viky Red, echipa din spatele hit-urilor Rampampam și MMM.

Olivia Addams este o artistă de invidiat pentru usurința cu care reușeste să domine atât industria muzicală din România, cât și pe cea din afara granițelor ei. Succesul artistei culminează în Polonia, unde a susținut mai multe turnee de promovare a hit-urilor sale ce se aud neîncetat la toate radiourile de top. „Stranger”, „Are We There” sau „Never say never” sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au reușit să se bucure de o expunere internațională, în timp ce „Scrisori în minor” sau „Răsărit perfect” sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să prezinte latura vulnerabilă a artistei, mai puțin cunoscută publicului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *