Olivia Addams își recuperează sentimentele în “Feelings Back”
2024-03-19 13:23:13

“Feelings Back”, cea mai nouă piesă a Oliviei Addams este o baladă plină de suflet care rezonează cu oricine a simțit vreodată că trebuie să-și recupereze timpul și dragostea pe care le-a oferit cuiva. Cu un instrumental lejer și versuri sincere, piesa surprinde nostalgiile dulci-acrișoare ale rememorării anilor petrecuți alături de cineva special.

Pe măsură ce vocea Oliviei îi ghidează pe ascultători prin călătoria redescoperirii, există un sentiment de resemnare amestecat cu speranță, sugerând că, în ciuda trecerii timpului, totul va fi în cele din urmă bine. Ritmul blând îi invită pe ascultători să se alăture poveștii, în timp ce instrumentația creează o atmosferă de introspecție și dorință.

Cu fiecare vers, “Feelings Back” împletește o poveste de reconciliere și acceptare, îndemnând ascultătorii să îmbrățișeze trecutul, în timp ce privesc spre un viitor mai strălucitor. Este o piesă care îți atinge inima, evocând sentimente atât triste, cât și de reconfort și optimism. Alături de melodia sa atrăgătoare, este genul de piesă care te va regăsi fredonând, chiar și în timp ce reflectezi la anii care au trecut.

Piesa a fost scrisă de Marius Dia, Olivia Addams și Călin Grăjdan. Producția a fost realizată de Marius Dia și Călin Grăjdan. Videoclipul a fost regizat de Isabella Szanto, cu DOP – Denis Rusanovski, și produs de Bogdan Zamonea.

,,Odată cu <<Feelings Back>> pornesc într-o călătorie de vindecare a inimilor și alinare a durerilor trecute. Această piesă este o invitație către împăcarea cu timpul pierdut, pentru a face loc afecțiunii sincere și înțelegerii.” ne spune Olivia Addams.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum “Stranger” – piesă care a primit discul de platină în Polonia, “Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului 2022, Olivia a lansat prima ei piesă în română, o surpriză mult așteptată pentru fanii ei. „Scrisori în minor”, scrisă de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 5 milioane de stream-uri, asigurându-i un loc în Top 10 Radio Airplay. ,,Răsărit perfect” a urmat de asemenea traiectoria succesului, ajungând pe una dintre primele poziții în Top 10 Airplay și, de asemenea, colaborarea cu rareș pentru piesa “Buchet de trandafiri” a reușit să facă parte din Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. În plus, colaborarea cu florianrus pentru ,,Până îmbătrânim” a fost extrem de bine primită de radiouri și fanii artiștilor, piesa ajungând în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam. În plus, în 2023, Olivia și-a încântat fanii cu piese precum “OMG”, în colaborare cu Ilkay Sencan, “Comete”, alături de Randi, “Plata cu dor”, cu DOC și “Dangerous”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *