Olivia Addams, un nou succes pe plan internațional – locul 1 în Radio Airplay Polonia
2021-06-29 13:59:57

Olivia Addams bifează un nou succes în cariera sa de artist internațional. După două săptămâni de dominat topurile Shazam din Polonia cu piesa „Stranger”, tânăra artistă reușește să atingă un nou prag al carierei sale, devenind locul 1 în Radio Airplay Polonia.

După o serie de hit-uri precum „I’m lost”, „Dumb” sau “Are We There”, care au reușit să bucure milioane de oameni de peste tot din lume, Olivia Addams reușește să se facă auzită pe toate stațiile mari de radio din Polonia. Piesa „Stranger”, una dintre cele mai apreciate piese ale Oliviei, și-a făcut debutul pe RMF, RMF Maxx, VOX, Radio Eska și Radio Zet, fiind cele mai ascultate și iubite posturi de radio din Polonia și devenind astfel cea mai redată și apreciată piesă din această țară.

Succesul artistei obținut cu piesa „Stranger” reprezintă un follow-up al rezultatelor notabile din trecut, precum locul 2 în Radio Airplay Polonia cu piesa „Are We There” sau locul 8 în Radio Airplay Polonia cu piesa „Dumb”. Toate aceste rezultate sunt dovada vie a faptului că, în curând, Olivia Addams o să reprezinte un etalon al muzicii românești peste tot în lume.

În luna mai, artista a fost într-un tur de promovare alături cu echipa sa de la Global Records, tur în care a putut să se cunoască cu oamenii de radio, să interacționeze cu fanii polonezi și, cel mai important, să își trăiască visul. Deși era obișnuită să comunice și să se bucure de aprecierea fanilor datorită comunității de peste un milion de abonați de pe TikTok, experiența avută în Polonia cu fanii a fost una dintre cele mai frumoase, determinând-o pe tânăra artistă să muncească și mai mult pentru visul și pasiunea ei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *