Olly Alexander a lansat piesa "DIZZY"
2024-03-02 20:12:27

Olly Alexander a lansat piesa “DIZZY”, prin care va reprezenta Marea Britanie la legendarul Eurovision Song Contest, ce are loc la Malmö, Suedia, pe 11 mai.

Scrisă de Olly și de producătorul electronic Danny L Harle, „Dizzy” este acea goană îmbătătoare pe care o simți cu cineva nou; emoțiile sale intense și sentimentul dramei pop, așa cum este scena mondială Eurovision. Videoclipul „Dizzy” explodează sentimentul de poftă și dor al piesei într-o performanță captivantă a lui Olly, cu scene caleidoscopice care estompează linia dintre fantezie și realitate. Într-o expresie celebrativă, universală, dar extrem de individuală a dorinței queer, primul single solo al lui Olly Alexander este o declarație artistică palpitantă a uneia dintre cele mai inovatoare vedete pop moderne din Marea Britanie.

Prezentând „Dizzy” astăzi, 1 martie, Olly comentează: „Am scris melodia vara trecută cu Danny L Harle, am început cu cuvântul „Dizzy” pentru că tocmai mi-a venit în cap și mi-a plăcut. Mă gândeam la lucruri distractive care te-ar putea face amețit și îmi amintesc că am spus „amețit de sărutările tale”, așa că am construit melodia în jurul asta. Eu și Danny credem că muzica ar trebui să te transporte într-un loc magic și am vrut să descriem acest loc magic în cântec; un loc de grădini frumoase, flori eterne și timp care se întoarce la nesfârșit într-o buclă extatică. Melodia este despre a simți o emoție atât de intensă pentru cineva, care îți întoarce complet lumea cu susul în jos și pe dos, ne-am inspirat de o mulțime de muzică pe care o iubim din anii 80, cum ar fi Stock Aitken și Waterman, Erasure, Adamski și, desigur, Pet Shop Boys.”

Arborând steagul așa cum numai el a putut, „Dizzy” marchează o nouă eră dinamică a lui Olly Alexander. Pe parcursul a trei albume de mare success cântărețul și actorul a obținut 2 albume #1 în Marea Britanie, 10 single-uri din Top 40 din Marea Britanie și a primit recent premiul BRIT Billion Award (cu 6,5 miliarde de stream-uri la nivel global). Cu Years & Years evoluând într-un proiect solo și, începând cu „Dizzy”, un nou capitol creativ, Olly a devenit o voce o dată într-o generație: show-ul lui Russell T Davies „It’s A Sin” a câștigat cea mai bună dramă nouă la Premiile Naționale de Televiziune, cu Olly nominalizat și pentru Actor Principal la Premiile BAFTA Television 2022.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *