Olly Murs a lansat single-ul „Die Of A Broken Heart"
2022-10-07 17:26:19

Olly Murs a lansat single-ul „Die Of A Broken Heart”. După ce a semnat recent cu EMI Records, starul revine cu lansarea primul său nou album de studio din ultimii 4 ani, „Marry Me” și al 7-lea din cariera, pe 2 decembrie.

Așa cum descrie Olly piesa: „Are toba aceea la introducere, care îți intră imediat în cap. Are o direcție asemănătoare cu Gotye, „Somebody I Used to Know”, cu o notă de The Police, iar acest lucru m-a entuziasmat cu adevărat.”

Olly scrie și înregistrează albumul doar cu David Stewart și Jessica Agombar, care au avut un succes uriaș scriind pentru BTS, ajungând pe primul loc în Billboard și în peste 100 de țări. Un album, trei scriitori și niciun featuring. „Nu am mai făcut asta până acum. Mi s-a părut ciudat să scriu cu aceiași oameni în mod constant, dar mi-a plăcut rutina și consistența, așa că am continuat să scriem piese. Aveau o atmosferă grozavă și un entuziasm debordant.”

Cântărețul, compozitorul și starul pop a fost recent pe toate ecranele. El a fost gazdă la Starstruck de la ITV, apoi s-a întors pe scaunul de la The Voice, dar în lumea artiștilor – lumea care l-a ajutat să ajungă numele care este acum, Olly a fost în afara radarului de peste patru ani. Până acum, muzicianul a avut patru single-uri no.1 și patru albume no. 1.

Bucuria și energia acelui proces creativ se simte în albumul „Marry Me”,  piesa „Go Ghost” fiind un exemplu concret. De asemenea, Murs și-a întâlnit partenera în 2019, o altă schimbare majoră în viata acestuia, iar această schimbare se reflectă și într-o nouă melodie, „I Found Her”, o melodie cu energie și o linie de sintetizatoare impresionantă.

Atmosfera de petrecere se simte mai ales în piesa „Dancing on Cars”, iar melodia “Pull Up To The Bumper” îți dă o senzație de fericire exuberantă. Și dacă vrei să intri în starea funky, ce poate fi mai potrivit decat Grace Jones? Apoi, după dans și petrecere, Olly ne aduce și într-o stare romantică. Astfel, piesa „Let Me Just Say” vine ca o completare pentru „Marry Me”. Piesa de închidere a albumului este singura baladă și oferă nu doar o oglinda pentru vocea elegantă fără efort a lui Olly, ci și pentru cele mai profunde emoții ale sale.

Cele șase albume lansate pana acum de catre Olly și turneele ulterioare, în întregime sold-out au avut toate un succes enorm. Statisticile vorbesc de la sine: 6 albume multi-platină, 4 albume numărul 1 în Marea Britanie, 4 single-uri numărul 1 în Marea Britanie, 6 milioane de ascultători lunar pe Spotify, 800 de milioane de vizionări pe Youtube și 1,8 milioane de bilete la turnee vândute.

Astfel, Olly este sigur că odata cu intoarcerea de anul viitor în turneu toti oameni prezenti vor avea o atmosfera numai buna de dansat. În ultimul său turneu de pe arenele din Marea Britanie, în 2019, Olly a vândut 180.000 de bilete. Este mai hotărât ca niciodata să devină mai mare, mai bun si mai tare și de aceea va reveni cu douăsprezece spectacole uriașe în arena în Marea Britanie în aprilie și mai, inclusiv o noapte specială la O2 Arena din Londra, pe 29 aprilie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *