One More Time in trei variante noi care mizeaza pe energie, mesaj sau relaxare. Noua piesa a lui Armin van Buuren trezeste sentimente diferite 
2022-08-01 17:43:38

Ca printr-o dorință de a arăta în cât de multe feluri poate fi privită și interpretată ultima piesă a lui Armin van Buuren cu Maia Wright, „One More Time”, Worakls, Niiko x SWAE și OCULA au lansat remixuri ale piesei care s-a auzit pentru prima dată la ediția din acest a festivalului Ultra Miami.

O piesă cu un mesaj puternic, care vorbește despre importanța unor conexiuni interumane în situațiile de cumpănă, dar și cu un ritm care aduce energie, „One More Time” este îmbrăcată în haine diferite, pentru a se integra, cu ușurință, în orice situație prin care trecem.

„Am simțit că este ceva special în legătură cu această piesă încă de la început. Am scris prima dată refrenul și, având în vedere că este o piesă plină de forță, am știut că are nevoie de niște versuri care să susțină asta. Așa am ajuns să scriu despre cât de important este să ai un prieten sau un partener cu care să treci prin situații dificile”, a povestit Maia Wright, în momentul în care piesa a fost lansată oficial.

Varianta propusă de Worakls aduce în centrul atenției energia piesei. Cu un ritm puternic, adus parcă de pe scena marilor festivaluri de muzică, Worakls transformă „One More Time” în piesa care va stârni determinare și perseverență în noi.

NIIKO x SWAE combină mesajul puternic cu energia specifică a piesei și amplifică totul prin stilul lor caracteristic.

Ultimul remix pentru „One More Time” este semnat de OCULA și vine cu o profunzime ieșită din comun. Cu un vibe chill, această variantă a piesei lui Armin van Buuren aduce liniște, relaxare și dorința de a înțelege mai mult.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *