One True Singer lansează primele videoclipuri ale concurenților ce sunt aproape de marea finală 
2022-05-12 16:48:00

În această săptămână, One True Singer continuă cu episodul șapte unde, concurenții sunt puși în fața celor mai mari provocări din viața unui artist. Probele au constant in lansarea primei piese originale ce trebuia însoțită și de un videoclip artistic.

Pe durata șederii lor în casa OTS, concurenții au avut șansa zilnică de a compune piese originale, singuri ori ajutați de cele mai creative minți din familia Global Records. În acest episod au avut prima audiție a pieselor de către Ștefan Lucian (CEO & Head of A&R la Global Records), Șerban Cazan & Alex Cotoi (jurați OTS și doi dintre oamenii responsabili de cele mai multe No. 1 pe radio din ultima decadă).

După ce fiecare concurent și-a găsit single-ul, au fost provocați să fie implicați în regizarea primului lor videoclip, ajutați de doi dintre cei mai căutați regizori români: Bogdan Daragiu și SAN.

Jurizarea Clash-ului a fost o surpriză de proporții pentru concurenții aflați pe scenă. Cei patru jurați, Alex Cotoi, Alina Eremia, Șerban Cazan și Bruja, au fost înlocuiți temporar de patru fețe noi pe care nimeni nu se aștepta să le vadă, iar aici vorbim de Ștefan Lucian, Bromania, Feli și EMAA.

Show-ul a venit cu un nou val de lansări.

Piesele au fost compuse de către toți concurenții OTS, ajutați de artiștii și producătorii din studiourile Global Records, precum florianrus, EMAA, Alexandru Turcu, Viky Red, iar lista continuă.

Show-ul este alcătuit din 10 episoade, la finalul cărora învingătorul câștigă un contract de înregistrare de 50.000 euro, la care se mai adaugă 50.000 de euro direct în cont.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *