OnSake lansează prima piesă - Badass Girl - alături de Maia Mălăncuș
2023-04-08 20:23:25

OnSake, cel mai nou proiect muzical pop-dance de pe piața muzicală românească, lansează prima piesă, “Badass Girl”, în colaborare cu Maia Mălăncuș.

OnSake, proiect condus de producători și scriitori de top, combinat cu mintea analitică și expertiza muzicală comercială a echipei lor de management, aduce o perspectivă nouă scenei muzicii pop și pop-dance. Printr-o atenție meticuloasă la detalii și un accent pe inovație, OnSake își propune să implice ascultătorii la un nivel mai profund, aducând în prim-plan un amestec de versuri puternice și ritmuri captivante.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=4X1kvYAfnrs

Primul single OnSake, ,„Badass Girl”, este în colaborare cu tânăra și talentata artistă Maia Malancus și este lansat împreună cu Astralwerks East, o divize a Universal Music Romania și GreenEye Music. Această colaborare explozivă promite să ofere un sunet proaspăt și unic, îmbinând elemente de pop și dance pentru a crea o atmosferă nouă, care vă va face să vă doriți mai mult. Cu ritmurile sale care provoacă dependență, versurile și vocea captivante, „Badass Girl” va fi cu siguranță următorul mare hit, care va face furori în industria muzicală.

Maia Mălăncuș și-a început cariera muzicală pe când era doar un copil, iar de la o vârstă fragedă și-a arătat pasiunea pentru muzică și a început să studieze vioara și pianul. La 9 ani a câștigat „Vocea României Junior” alături de mentorul său, Marius Moga, iar un an mai târziu a lansat alături de ADDA videoclipul „Vreau să Zbor”. A primit apoi un rol în filmul „The Lion King” unde a dublat-o pe Shahdi Wright Joseph, interpreta personajului Young Nala, iar la scurt timp  a înființat trupa RockFire, un pop rock band. În anul 2020, la doar 14 ani, Maia Mălăncuș a urcat pe scena „X Factor” unde a cucerit jurații, dar și publicul cu energia ei debordantă și vocea sa. Maia a colaborat cu Ioana Ignat pentru „Îți place și ție”, un single cool, însoțit de un videoclip desprins parcă din filmele de la Hollywood, în care protagoniști sunt cele două artiste, alături de Cucu de la Noaptea Târziu. Recent, Maia a interpretat vocea lui Mei, unul dintre cele mai îndrăgite personaje principale din comedia animată „Roșu aprins” (Turning Red), lansat de Disney și Pixar Animated Studios.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *