Opt remix-uri pentru piesa ØDYSSEY - Alive feat. Amara Abonta!
2021-08-10 20:19:59

Știți sentimentul în care sunteți cuprinși de dragoste și pare că nimeni și nimic altceva nu mai contează? În care toată atenția voastră este îndreptată spre ceea ce iubiți, iar întreg Universul se învârte în jurul acelei persoane? Ei bine, piesa ØDYSSEY – Alive feat. Amara Abonta descrie întocmai acest moment din viața fiecăruia dintre noi.

 

Versul Deep in my heart I feel your soul and this is priceless arată întocmai pasiunea acestor trăiri, dar și unicul mod în care o dependență poate fi sănătoasă… atât timp cât magia ei persistă. Beneficiul acestei iubiri este reconfirmat și prin versurile Did you know that you made me grow, Through the roads we walked on, care arată că relația dintre cei doi este una healthy, implicând dezvoltarea și evoluția celor doi parteneri.

 

Proiectul Ødyssey a fost creat, în 2016, de către doi artiști francezi – Amaury (denumit  Le Jour, fiind singurul căruia i se vedea fața) și misteriosul La Nuit. În acest moment, Amaury este cel care se ocupă de proiect, aducând o influență și mai mare asupra conceptului vizual și sonor. 

 

Cu un mix de stiluri – între electro, pop și chill music – Amaury își dorește să își poarte ascultătorii într-o călătorie de-a dreptul unică. Folosind filmele și muzica ca surse permanente de inspirație, în călătoria din Universul său îi poți întâlni pe Spielberg cu Kygo, pe Nolan cu Petit Biscuit sau pe Robert Zemeckis cu Justin Bieber.

 

După câțiva ani în postura de beatmaker și DJ ghostproducer, Amaury își pune toate cunoștințele și speranțele în proiectul său de suflet, Ødyssey. Seria de remix-uri pregătită pentru noua sa piesă lansată, Alive feat. Amara Abonta poate fi ascultată mai jos.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *