Otilia Bilionera, cadou special de Mos Nicolae. Artista lanseaza primul colind din cariera sa – O, ce veste minunata! –
2021-12-06 17:23:00

Otilia Bilionera are o mare surpriză pentru fanii săi, chiar de Moș Nicolae. Artista lansează în preajma sărbătorilor de iarnă primul său colind, „ O, ce veste minunată!”. Videoclipul este filmat la Ferma Dacilor, din județul Prahova, imaginile fiind de-a dreptul spectaculoase. Radiind din cap până în picioare, în straie populare românești, Otilia reușește să intre în casele tuturor înainte de sfintele sărbători.

„Ce surpriză poate fi mai frumoasă pentru fanii mei, în această perioadă, dacă nu un colind cântat din suflet? Încă din copilărie mi-au plăcut colindele și le fredonam mereu în preajma sărbătorilor. « O, ce veste minunată!» este unul dintre cele mai frumoase colinde românești și sper să vă placă atât de mult precum îmi place și mie! Un sincer și călduros « La mulți ani!» de Moș Nicolae, dragilor!”, spune Otilia Bilionera.

Cu o voce impresionantă, Otilia Bilionera se clasează în topul celor mai îndrăgite artiste românești. „ Ultimul Mesaj”, piesa pe care a lansat-o alături de Emilian, în luna noiembrie, se bucură de un succes inedit, depășind 320.000 de vizionări și fiind într-o continuă creștere.

Melodia a transmis un mesaj atât de puternic în rândul fanilor, încât artista a filmat un vlog cu temă specifică: a oprit mai multe persoane pe stradă și le-a întrebat care este ultimul mesaj pe care l-au trimis fostei/fostului iubite/iubit.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *