Otilia Bilionera: “Si-a tatuat numele meu”. Povestea celui mai nou single al artistei - “Pe buzele mele”
2024-01-25 20:49:35

Îndrăgita artistă Otilia Bilionera lansează piesa “Pe buzele mele” și șochează fanii cu un gest surprinzător al soțului ei, Bekir Ali Karakas. Cei doi formează un cuplu de vis, lucru confirmat chiar de cel mai recent single al artistei.  

Dacă acum câteva luni Otilia își făcea publică logodna într-un mod inedit, în videoclipul “Cappadocia”, disponibil pe YouTube, acum Otilia ne ține la curent cu cea mai frumoasă poveste de dragoste, prin versurile noii sale piese Pe buzele mele.

 

Bekir Ali Karakas, un afacerist turc, a cerut-o în căsătorie pe Otilia într-o zi specială, aniversarea  unui an de relație. Cu un gest impresionant, acesta i-a oferit un inel de logodnă cu diamante și safir, evaluat la 20.000 de euro, în Cappadocia, într-un decor desprins parcă din 1001 de nopți.

 

Ce a urmat a fost o surpriză și mai mare pentru fanii artistei. Doar o lună mai târziu, cei doi au spus “Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă din Turcia.

Acum, Otilia a dezvăluit o nouă dovadă a iubirii lor. Soțul ei și-a tatuat pe antebraț numele prin care acesta își alintă jumătatea –  “OTI”

“Iubirea e un sentiment absolut și, uneori, cuvintele nu pot să exprime ceea ce simt eu pentru Oti… și atunci tatuajul reprezintă cel mai bine tot ceea ce simt pentru ea. E parte din mine, jumătatea mea”, spune Bekir

 

Ba chiar mai mult, Otilia a decis să se tatueze și ea, alegând un fluture. Întrebată despre semnificația tatuajului, Otilia a declarat: “Bekir și cu mine suntem un întreg… Piesa Pe buzele mele  descrie  ceea ce trăiesc eu în aceste momente, ceea ce am trăit de când l-am cunoscut. Bekir mi-a dat aripi, de aceea mi-am și tatuat un  future.”, continuă Otilia

Descoperă povestea de dragoste dintre Otilia și Bekir, pe cele mai importante platforme de streaming: YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *