Otilia lanseaza o serie de live session-uri: Bilionera, primul hit din cariera artistei, pe acorduri acustice - VIDEO 
2022-05-14 10:23:00

Aruncă hit după hit și nu are de gând să se oprească aici. Otilia revine cu o surpriză de proporții pentru fanii săi. Artista a lansat vineri, 13 mai, hitul „ Bilionera în versiunea acustică, fiind prima parte din seria de live session-uri pe care le-a pregătit.

 

Filmată într-un cadru de vis, acompaniată de chitară și clapă, „ Bilionera a prins o formă mult mai profundă, care cu siguranță va ajunge la inimile publicului.

„M-am gândit să le fac o surpriză fanilor mei și am decis să fac și versiunea acustică a piesei care m-a consacrat, „Bilionera” . Sunt mai mult decât fericită că piesa mea a atins niște cifre remarcabile și că în toate concertele fanii o cântă cuvânt cu cuvânt. „Bilionera” în versiunea acustică este prima parte din seria de live session-uri pe care am pregătit-o”, a declarat Otilia.

 

În momentul de față, „ Bilionera” a adunat 50 de milioane de stream-uri pe Spotify și peste 1 milion de accesări pe Internet. Debutul impresionant al Otiliei a transformat-o pe artistă într-un superstar internațional, cu sute de mii de urmăritori pe platformele de socializare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *