„Paharele": Lino Golden si Mario Fresh lanseaza impreuna un nou single
2019-12-13 20:09:19

Lino Golden si Mario Fresh incheie anul cu o super colaborare. Cei doi lanseaza „Paharele”, un single fun, pentru cei care iubesc petrecerile si care viseaza deja la vara. O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, versurile piesei sunt scrise de catre Lino Golden, Alex Velea si Rashid, muzica este compusa de catre Alex Velea, iar instrumentalul este realizat de Razvan Matache si Buzea Florin.

„Este prima piesa pe care o lansam impreuna dupa mult timp. Vom continua cu siguranta sa colaboram, poate chiar vom face un proiect impreuna”, declara Lino Golden.

„Imi place mult «Paharele», piesa pe care baietii de la Golden Boy Society au creat-o. Ma bucur ca am colaborat cu Lino, fratele meu”, adauga Mario Fresh.

Cu un traseu muzical care a inceput inca de la varsta de 6 ani, cand Lino a descoperit violoncelul, tanarul artist si-a continuat studiile muzicale cu lectii de pian, iar la 13 ani a inceput sa scrie versuri rap. In prezent compune si produce muzica. Printre piesele sale se regasesc „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, “N-am vazut ca tine” (feat. Alex Velea), „MEDU$A”,Shoturi”, „BALENCIAGA” si multe altele.

Mario Fresh are in portofoliu numeroase premii muzicale, dar si single-uri cu milioane de vizualizari pe YouTube, de la prima piesa pe care a lansat-o, „N-ai scoala… e nasol”, pana la single-urile „Am ramas cu gandul”, „Iarta-ma”, „Cum imi place”, „Fata de la metrou”, „Alfabetul iubirii” sau „Solo”, hit ce a cucerit topurile muzicale si a generat aproape 8 milioane de vizualizari pe YouTube. In mijlocul verii, Mario Fresh si Dorian Popa au lansat o piesa latino, foarte „fierbinte”: „Caliente”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *