Palaye Royale a lansat albumul Fever Dream
2022-10-30 14:05:44

Palaye Royale a lansat albumul “Fever Dream”. Realizat în colaborare cu producătorul nominalizat la Grammy Chris Greatti (YUNGBLUD, WILLOW), setul de 13 piese a luat viață în decursul unui an, trupa lucrând în izolare deliberată și luându-și timp din belșug pentru a sculpta fiecare piesă bogat orchestrată. Setul rezultat este cel mai îndrăzneț și cel mai vizionar corp de lucrări de până acum.

Alături de album, trupa lansează un videoclip pentru piesa „Line It Up”, feat. LP. Balada reflexivă exprimă dorința trupei de a se abate de la viața suburbană. Legendara cântăreață și compozitoare LP își etalează vocea de neegalat, creând armonii puternice care dau un sentiment emoțional piesei. Videoclipul însoțitor, regizat de Ivy Tellin, intercalează imagini din recentul lor turneu principal din America de Nord, cu scene filmate cu LP la celebrul Madonna Inn din San Luis Obispo, CA.

În ultimele luni, Palaye Royale a scos în evidență bucăți din Fever Dream, inclusiv noul single „Lifeless Stars”, hitul Alternative Radio „Broken” și piesa de titlu maiestuoasă „Fever Dream”.
Fever Dream a ieșit dintr-o pauză atât de necesară în haos, trio-ul revenind la rădăcinile lor și compunând cea mai mare parte a albumului la pian. Palaye Royale explică: „A face acest disc s-a simțit ca și cum ne-am întors când ne-am îndrăgostit prima dată de muzică.” Ei continuă: „Această înregistrare este foarte mult despre încredere în sine și auto-împuternicire și depășirea tuturor obstacolelor pe care viața ți le oferă. Este prima dată când adoptăm o abordare plină de speranță în muzica noastră.”

Cu o stăpânire de neegalat, frații crescuți în Las Vegas, Remington Leith (voce), Sebastian Danzig (chitară) și Emerson Barrett (tobe), au susținut la nesfârșit un spectacol live electrizant, unul care îl găsește frecvent pe Remington agățat de căpriori. Trio-ul se află la capătul turneului nord-american cu Mod Sun, completând un an plin pe drum în care trupa și-a adus stilul rock-n-roll alimentat de adrenalină la cele mai mari spectacole de până acum. Ei au început anul cu un turneu amplu în America de Nord cu Yungblud, urmat de un turneu sold-out în Marea Britanie și Europa, unde au împachetat locații precum Roundhouse din Londra și o arenă din Republica Cehă, înainte de a intra în circuitul european al festivalurilor de vară. Cursa lor actuală a fost completată cu un set zgomotos la Festivalul When We Were Young din Las Vegas. Ei vor cânta ultimul spectacol al anului în SUA la Palladium din Los Angeles pe 6 noiembrie.

Părți egale de brit-pop, glam rock și art-punk, Palaye Royale a strâns peste jumătate de miliard de stream-uri de-a lungul carierei lor și a câștigat o legiune de fani. Aterizând pentru prima dată în Los Angeles în adolescență, frații și-au făcut drum prin nemiloasa scenă rock din LA, trecând de la spectacole în subsol în timp ce locuiau în mașina lor la arenele principale din întreaga lume. Și fie că urcă pe scenă la festivaluri majore precum Reading și Leeds, Download și Pinkpop sau cântă în fața publicului sold out în locuri atât de îndepărtate precum Amsterdam, Praga și Mexico City, cea mai importantă ambiție a trupei este să-și aprofundeze legătura cu fanii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *