Paris to London, un nou release Romanian House Mafia alături de Bastien și INNA
2021-06-26 16:49:12

Romanian House Mafia, cel mai recent proiect Global Records, lansează piesa “Paris to London”, o colaborare între Bastien și INNA

Romanian House Mafia, sublabel-ul de muzică dance de la Global Records, care promite lansarea unor proiecte inedite alături de cei mai buni producători și DJi, prezintă o nouă piesă, o colaborare între Bastien și INNA “Paris to London”.

Cu un sound fresh, dinamic, susținut de vocea inconfundabilă a INNEI și de timbrul special al lui Bastien, “Paris to London” a fost compusă de Marius Dia și Alex Parker, produsă de Alex Parker, versuri de Marius Dia, Adelina Stîngă (IRAIDA) și Bastien.

“Mi-a plăcut mult vibe-ul piesei “Paris to London” și de îndată ce am auzit-o, mi-am dorit să o înregistrez și să o lansez cu Bastien. It’s cool for the summer”, a spus INNA.

Prima lansare a Romanian House Mafia a fost pentru piesa “Spend The Night”, colaborare între Gran Error și Bastien, iar cea de-a doua este cu Jade Shadi și se numește “Wasted On You”.

Pe lângă muzica fresh și actuală, label-ul Romanian House Mafia își propune să plimbe ascultătorii prin cele mai minunate locuri ale României, pornind de la atracții turistice precum Castelul Bran, Palatul Parlamentului sau Transfăgărășan și până la peisajele îndepărtate ale Bucovinei sau Transilvaniei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *