Pascal Letoublon, alaturi de David Puentez si Remme lanseaza single-ul Somebody To Miss
2023-08-18 19:47:39

Într-o combinație palpitantă și memorabilă, DJ și producătorul PASCAL LETOUBLON aduce o piesă nouă captivantă, „Somebody To Miss”, care care este o colaborare cu DJ-ul și producătorul David Puentez și tânărul cântăreț și compozitor, Remme.

„Sunt super mulțumit de rezultat și abia aștept reactiile oamenilor. Sunt foarte fericit să-l avem pe David pe track, deoarece el și-a adus energia bună, iar Remme a făcut o treabă uimitoare din punct de vedere vocal. Totul a dus la ceea ce cred că este o potrivire perfectă pe care sper ca oamenii se bucură la fel de mult ca și noi”, împărtășește PASCAL LETOUBLON.

Noua piesă reunește formula perfectă și combinația artiștilor pentru a deveni un hit; un ritm de dans energic amestecat cu niște versuri captivante.

David Puentez își împărtășește entuziasmul față de această melodie spunând: „Sunt așa fericit de această colaborare pentru că eram deja un mare fan al piesei lui Pascal „Friendship” și cred că cu „Somebody To Miss” și vocea lui Remme am reușit să facem un mix de sunet cu adevărat cool”.

Remme comentează: „În timp ce am experimentat cu diferite genuri muzicale în timpul procesului meu de scriere din ultimul an, am avut ocazia să lucrez la „Somebody To Miss” împreună cu Pascal Letoublon și David Puentez. Chiar dacă poate nu este o „piesă clasică Remme”, sunt foarte mândru și încântat de ea.”

Acumulând peste 400 de milioane de ascultari pe toate platformele, PASCAL LETOUBLON continuă hype-ul unei cariere incitante. După ce a ajuns în topurile internaționale cu single-ul său „Friendships”, DJ-ul și producătorul și-a construit o carieră de succes. După ce a fost în fruntea topurilor Shazam Global timp de aproape doi ani, PASCAL LETOUBLON deține și colaborări muzicale explozive cu artiști precum Gabry Ponte, Twocolors, ILIRA, Leony, Sophie and the Giants, 200 KID, printre multe altele.

Pe de altă parte, DJ-ul și producătorul David Puentez are o carieră internațională in liga DJ-ilor. Cu peste 520 de milioane de streamuri numai pe Spotify, artistul din spatele „Superstar” are, de asemenea, diverse piese #1 în Top 100 din topurile iTunes.

Remme și-a cultivat un nume în industrie, prezentând o voce pură, versuri sincere și single-uri fascinante care rezonează cu mai multe audiențe.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *