Pascal Letoublon face echipă cu ILIRA pentru Time After Time
2023-01-07 17:15:47

Pascal Letoublon face echipă cu ILIRA pentru “Time After Time”. Muzica lui Pascal Letoublon combină totul într-un sunet irezistibil pe care nu-l poți scoate din cap! El a avut succes la nivel mondial în 2020 cu „Friendships” și a atins peste 75 de milioane de vizualizări. A urmat un hype pe TikTok și, în cele din urmă, a fost lansată o versiune vocală actualizată a cântecului cu cântăreața Leony, care a primit statutul de aur în Franța și Germania.

Carismaticul francez și-a dovedit, de asemenea, talentul uimitor pentru piese atmosferice și producții inovatoare cu remixurile sale unice (de exemplu, pentru Sophie and the Giants).

Colaborarea cu cântăreața, compozitoarea și vocea puternică, ILIRA, a creat un cântec care vorbește despre dor, loialitate și putere, fiind esențial în prietenie, dragoste și relații. „Time After Time” are aceste bătăi inițial blânde, seduce și trage ascultătorul chiar în mijlocul ringului de dans cu o melodie puternică – indiferent unde te afli în acest moment.

ILIRA este artistă născută în Elveția cu rădăcini albaneze, trăiește și lucrează de cele mai multe ori în Marea Britanie, de unde și-a început triumful global. Ea a lucrat cu și pentru Alle Farben, Tiësto, Galantis, Sigala, VIZE și Cheat Codes și a totalizat peste 400 de milioane de stream-uri pe toate platformele.
Pascal Letoublon promite câteva momente deosebite și mai multe piese pentru 2023 – și oricine a avut șansa de a-l experimenta cu seturile sale live știe că tânărul de 26 de ani este o garanție pentru o energie electrizantă.

ILIRA despre piesa: “Din când în când mă face să simt nostalgie pură. De câte ori aud cântecul, văd un film întreg în fața mea și o poveste de dragoste caldă. A fost uimitor să lucrez cu Pascal la această melodie și sunt încântată ca lumea să o audă.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *