Patru artisti isi unesc fortele pentru o productie deosebita. Sunnery James & Ryan Marciano, Bruno Martini si Mayra lanseaza Closure
2022-10-01 17:29:14

A treia colaborare dintre Sunney James & Ryan Marciano, Bruno Martini și Mayra, „Closure” atrage ascultătorii cu o producție superbă, cu un excelent control vocal și cu senzația melancolică pe care o transmite.

 

Una dintre cele mai remarcabile melodii de pe albumul de debut semnat de Sunnery James & Ryan Marciano, „Fundamentals”, piesa pleacă deja de la o bază solidă, dată de succesul masiv de care s-au bucurat piesele „Savages” și „Shameless”.

 

„Closure” este o piesă cu un vibe deep, care combină ritmuri din stiluri diverse. În cele din urmă, piesa are energii care ne înconjoară și își propune să transmită o poveste diferită pentru fiecare ascultător în parte.

 

Sunnery James și Ryan Marciano sunt pilonii arhetipali ai muzicii dance. Cu aproape două decenii de experiență pe scenă, cei doi se bucură de succes la nivel mmondial cu melodii precum „Savages, „Life After You”, „Summer Things” și „Better Things”. De asemenea, aceștia își cultivă soundul prin propria amprentă SONO și călătoresc frecvent prin lume cu conceptul lor Sexy by Nature.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *