Patru noi lansari iti completeaza playlistul saptamana aceasta
2023-02-21 12:41:01

Descoperă patru melodii care promit să te facă să uiți că este luni. Un amestec unic de ritmuri irezistibile, hituri deja cunoscute și versuri care te transportă într-o stare euforică, îți vei găsi cu siguranță piesa preferată.

Indiferent că îți dorești să te pierzi în muzică sau doar să găsești motivație suplimentară pentru săptămâna care tocmai a început, aceste piese sunt coloana sonoră perfectă pentru orice ocazie.

Bazându-se pe succesul hitului original Drunk in Love, această colaborare promite să ofere un sunet proaspăt și inovator, care îmbină cele mai cool elemente ale muzicii pop, dance și electronice.

Acest remake modern al hitului clasic al lui Santana promite să mixeze un sunet proaspăt și inovator pe acordurile unei piese clasice, arhicunoscută. Giorgio Gee, Noize Generation și Matthew Clanton transformă Maria Maria în hitul perfect pentru playlistul tău.

Ritmuri contagioase care te vor umple de energie vin din partea lui Digma. Ride or Die va fi cu siguranță un hit. Piesa este perfectă pentru oricine are nevoie de un boost de energie de la primele ore ale dimineții sau după o zi grea.

Jerome și KYANU au pregătit un sound electrizant, care te va ridica cu siguranță de pe scaun. Indiferent că ești la birou, în mașină sau la sală, această piesă îți va face inima să bată mai repede.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *