Patru piese care aduc dinamism la inceput de august
2022-08-01 19:56:57

Prima săptămână din august începe cu multă energie, dar și cu dorința de a prelungi vara cât de mult se poate. INFINITY, Cleez & Deeperlove, Jaxx Inc. și Denise Schneider ne introduc în Universul lor prin intermediul unor piese care ne oferă determinarea de care avem nevoie, cât și dorința de a ne bucura de fiecare zi și de fiecare experiență prin care trecem.

Patru piese pline de dinamism, care ne vor plimba dintr-un loc în altul și care își vor face loc în playlistul nostru fără prea mari eforturi:

Denise Schneider își ia hainele de festival și ne aduce vitalitate prin ritmuri puternice. „You Can’t Stop Us” este despre distracție, conectare cu energia de festival și cu dorința de a împărți momentele de extaz cu persoanele importante din viețile noastre.

Jaxx Inc. ne introduce într-o poveste de dragoste pe care am trait-o sau la care visăm. O poveste ghidată de energie, în care dorința este prezentă la fiecare pas.

Cleez și Deeperlove ne proiectează direct în paradis prin noua lor piesă. Chef de viață, dorința de a face mai mult, determinare și perseverență, toate sunt ingrediente importante în piesa celor doi artiști.

INFINITY combină energia de început de august cu o dorință puternică de a avea o anumită persoană alături. Dragostea și distracția se întâlnesc în piesa „Need You”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *