Paul Iorga lanseaza "Reverse"
2020-07-23 20:26:51

“Uneori simt nevoia sa pun capat unor lucruri doar pentru a avea un alt inceput; asa a fost construita piesa “Reverse”.
Am simtit nevoia de atatea ori sa dau timpul inapoi pentru a retrai momente incat mi-am dat seama ca cel mai bine ar fi sa le inchei pe cele vechi si sa incep prin a imi face noi amintiri.
Textul de pe “Reverse” mi se pare poate cel mai interesant de pana acum, piesa in sine are firul narativ in sens invers incat inceputul povestii – trecutul – e in strofa 2 iar finalul – prezentul – in strofa 1, cred ca tocmai inversarea o face atat de speciala.
Ma bucur mult totodata ca este primul clip in care scenariul este facut de mine, iar partea de regie ii apartine lui Sega (Frategrafia)” – Paul Iorga despre REVERSE

Unul dintre cei mai prolifici producatori si compozitori din ultimii ani, Paul a semnat hit-uri precum “Semne” (Connect-R feat Andra), “Au gust zilele” (Criss Blaziny feat Alexandra Stan), “La piept” (Nane) sau “Domnisoare” (Maximilian, Zhao, Spike), inainte de a-si face debutul ca artist solo.

Paul a copilarit inconjurat de muzica. Tatal sau, Leo Iorga, este una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock romaneasca, ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Compact, in perioada denumita de multi “formula de aur a Compactului”. Totodata, fratele lui Paul, Edi Iorga, este unul dintre membrii fondatori Amicii, trupa ce a facut senzatie la inceputul anilor 2000 cu piesa “Dana”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *