Paul Iorga revine cu un nou single - ''Distanta''
2019-07-15 19:04:27

Dupa ce cu doar o luna in urma artistul ne invita sa-l descoperim, alaturi de Connect-R, pe piesa intitulata sugestiv “Lumea mea”, Paul Iorga lanseaza cel de-al doilea single – Distanta.

”Piesa abordeaza un subiect destul de cliseic, dar foarte puternic pentru mine. Sunt ceva ani de cand imi petrec majoritatea timpului pe drumuri și exista momente cand distanta amplifica fiecare sentiment de dor, iubire si drag.” – Paul Iorga

Unul dintre cei mai prolifici producatori si compozitori din ultimii ani, Paul a semnat hit-uri precum “Semne” (Connect-R feat Andra), “Au gust zilele” (Criss Blaziny feat Alexandra Stan), “La piept” (Nane) sau “Domnisoare” (Maximilian, Zhao, Spike), inainte de a-si face debutul ca artist solo.

”Chiar cred ca relatiile la distanta, cele reale și care rezista acestui test, sunt mult mai puternice decat cele in care ei isi petrec foarte mult timp împreuna.” – Paul Iorga

Paul a copilarit inconjurat de muzica. Tatal sau, Leo Iorga, este una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock romaneasca, ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Compact, in perioada denumita de multi “formula de aur a Compactului”. Totodata, fratele lui Paul, Edi Iorga, este unul dintre membrii fondatori Amicii, trupa ce a facut senzatie la inceputul anilor 2000 cu piesa “Dana”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *