Paula Jiven a lansat Can We Talk About Me?
2023-01-27 17:18:46

Paula Jiven a lansat “Can We Talk About Me?”. De când a debutat cu single-ul „What Are You Hungry For?” în 2021, Paula Jivén a devenit un pont fierbinte în rândul producătorilor internaționali. La 19 ani, Jivén a cultivat deja o voce cu adevărat singulară ca artistă și creează muzică pop fermecator de originală, izvorâtă din imaginația ei radiantă.

Cu o misiune auto-descrisă de „deranjare a celui confortabil și mângâiere pentru cei perturbați”, Paula Jivén continuă să livreze lucrări care dezvăluie darurile ei supreme de povestitoare și puterea extraordinară a vocii sale. Ea a devenit rapid una dintre cele mai promițătoare artiste emergente din Suedia, ceea ce a fost confirmat recent cu o nominalizare notabilă pentru „Viitorul artist al anului” la emisiunea de premii P3 Radio „P3 Guld”. Jivén intră acum în 2023, oferind un imn pop contagios și energic.

La prima vedere, „Can We Talk About Me” poate fi un cântec extrem de egocentric. Cine scrie un refren întreg despre dorința de a primi mai multă atenție? Dar, în realitate, este un cântec pentru o prietenă care vorbește doar despre ea însăși.

Paula Jivén explică despre single:
„În loc de egocentrism, aș dori să stabilesc cuvintele cheie auto-împuternicire și, poate, realism pragmatic. Prietenia înseamnă a fi acolo unul pentru celălalt, dar grija trebuie să fie reciprocă pentru ca relația să funcționeze. Într-un fel, această melodie este un frate cu „Breaking Up With A Friend”, dar un frate foarte pragmatic. Mi se pare interesant să susțin această teză, este mult mai evident să scrii despre iubirea necondiționată și să fii mereu alături de prietenii tăi când vine vorba de cântece despre prietenie. Dar, în realitate, este foarte normal să te despărți atunci când nu simți că primești ceea ce dai. Toate relațiile au împingerea și atracția lor, dar trebuie să existe o coloană vertebrală a iubirii și simpatiei bilaterale. Din anumite motive, a devenit foarte inspirat de Taylor Swift, abandonând influențele mele scandinave pentru această piesă. Atât în scrisul dur și sincer, dar și în producție. Am vrut să marchez acest sentiment vizual și am făcut asta introducând Constant Bagel Therapy pentru coperta. Sunt îndrăgostită de proiectul lor de atât de mult timp și cred că jocul de cuvinte este compatibil cu profilul piesei. Prietenia este frumoasă, dar uneori trebuie să ne tragem la răspundere reciproc. Și de ce să nu o faci cu această coloană sonoră banger? Glumesc (sau nu).”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *