PAULA JIVÉN cântă despre dezavantajele materialismului în noul său single Say That
2022-01-07 21:15:00

Cântăreața și compozitoarea suedeză, Paula Jivén, crează muzică pop originală și captivantă, fiecare piesă luând naștere din imaginația ei fără limite. La doar 18 ani, aceasta a căpătat deja o voce importantă în postura ei de artistă, o voce care sfidează toate așteptările și care este ghidată de instinctele jucăușe și îndrăznețe ale cântăreței. Având țelul de a „sfida confortabilul și de a aduce liniște celor neliniștiți”, Jivén este pregătită să lanseze un material de debut care să-i evidențieze talentul ei inedit de relatare. Vocea ei captivantă a fost pusă sub lumina reflectoarelor în 2021 prin single-ul ei de debut „What Are You Hungry For”. Jivén își începe anul 2022 cu noul său single, „Say That”, o piesă pop despre materialism, lansată astăzi, 7 ianuarie.

Paula Jivén a explicat mesajului melodiei:
„Say That este o piesă pe care am scris-o într-un moment special din viața mea. Abia ce împlinisem 16 ani, eram în LA pentru o călătorie de compoziție, lucrând cu oameni pe care îi admir și având întâlniri în clădiri impresionante în care se aflau case de discuri. Aveam în sfârșit oportunitatea să fac lucruri pe care le visam de foarte mult timp! Dar simțeam că ceva nu este în regulă. Cred că a fost pentru prima dată când am conștientizat dezavantajele materialismului și acest lucru m-a copleșit în cel mai ciudat mod.

Am simțit că deși aveam așa de multe lucruri, încă îmi lipsea ceva. Cred că așa se simt toți oamenii. Niciodată nu pare să avem suficient. Și când crezi că le ai pe toate, încă nu este de ajuns, și nici măcar nu poți să vorbești despre acest aspect. Aceasta este și inspirația pentru titlul piesei. Era un sentiment care mă frământa, dar nu puteam să găsesc o modalitate să vorbesc despre acest subiect fără să simt că aș fi părut nerecunoscătoare. Să scriu despre aceste lucruri a fost o modalitate sănătoasă de a dezvălui toate aceste gânduri într-un mediu care mă face să mă simt în siguranță. Acest proces m-a ajutat să realizez că este un privilegiu să mă confrunt cu aceste probeme, dar că este ok să am aceste sentimente.

În 2018, Paula Jivén s-a făcut remarcată prin prima ei apariție la TV, la frageda vârstă de 13 ani, când a primit golden buzzer-ul de la Bianca Ingrosso, în cadrul emisiunii „Sweden’s Got Talent” pentru interpretarea piesei „Billie Jean”. Înregistrarea a devenit virală și a acumulat până în prezent peste patru milioane de vizualizări. Paula și-a creat o comunitate loială pe TikTok, unde își ține la curent fanii. Aceasta a spus: „Am o mulțime de fete tinere care mă urmăresc și pentru mine este important să le arăt că ele pot fi oricine își doresc să fie – ele pot fi ele însăși infiderent de situație. Încerc să fiu onestă și directă cu ele și același lucru se aplică și în muzica mea. Mereu vreau să fiu pe cât se poate de autentică în piesele mele, pentru ca atunci când le asculți, să le și simți”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *