Paulina a lansat „Live @ Arenele Romane", un album cu cele mai îndrăgite piese ale sale, interpretate live în concertul de la Arenele Romane
2024-10-18 17:28:50

Paulina a dezvăluit „Live @ Arenele Romane”,un album cu câteva dintre cele mai îndrăgite piese ale sale, interpretate live în concertul de la Arenele Romane. Albumul a fost lansat prin intermediul Universal Music România, iar piesele incluse, în varianta lor live, sunt: „Te iubesc, te urăsc”, „Anul 2000 (Dacă lumea se sfârșește)”, „Steluța ta”, „O viață frumoasă”, „Hop Deyla”, „Cât te-am iubit / Melodia ta” și „Kalinka”.

Interpretările live de pe album au reușit să capteze perfect emoțiile transmise în concert, consolidându-i statutul de una dintre cele mai inovatoare artiste ale momentului în România.

Paulina este o artistă extrem de versatilă, care a cunoscut popularitate pe scena muzicală românească cu hit-ul scris, compus, produs și înregistrat de ea în dormitor, „Fetița ta de milioane”. Această piesă a înregistrat aproape 2 milioane de stream-uri pe Spotify și peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. În doar doi ani de la decizia de a renunța la cariera de psiholog și de a-și trăi visul de a face muzică, artista a reușit să transforme un gen de artă nișat într-un trend și să cânte pe scenele marilor festivaluri din țară. Muzica sa, cu influențe electronice și balcanice, a devenit rapid populară. În cadrul celor trei albume pe care le-a creat, „Prin Lume”, „Săraca fată bogată” și „Te iubesc, te urăsc”, Paulina își păstrează esența copilului crescut printre casete, lăutari și oameni creativi, continuând să caute frumusețea în neconvențional și la vârsta adultă.

Păreri?

101 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *