Paulina lansează albumul „Te iubesc, te urăsc"
2024-03-20 21:28:59

Paulina prezintă cel de-al treilea album din carieră, „Te iubesc, te urăsc”, iar pe data de 22 martie, va susține un concert extraordinar de lansare la Arenele Romane din București. Albumul „Te iubesc, te urăsc” păstrează tradiția lansărilor din primele luni ale anului, la fel ca primele doua materiale, „Prin lume” (2022) și „Săraca fată bogată” (2023).

Inspirat din relațiile de tip Sindrom Stockholm, albumul își propune să exploreze complexitatea relațiilor interumane și este o recreere în vitro a unei interacțiuni intoxicante, încercând să imite prin sunet o lume aparent paradoxală, în care nu poți trăi nici cu, dar nici fără omul de lângă. Paulina prezintă o lume complexă în desfășurare, unde binele și răul, ura și iubirea coexistă.

Albumul va fi disponibil și pe vinyl, astfel că materialul va fi împărțit într-o parte A, aferentă iubirii și o parte B, aferentă urii, făcând o paralelă la modul în care dualitățile pot coexista în cadrul aceluiași univers. De asemenea, pe materialul fizic, Paulina a pregătit o noua variantă a piesei „Fetița ta de milioane”, hit-ul care a consacrat-o.

„Te Iubesc, Te urăsc” este o călătorie muzicală ce promite să impresioneze și să emoționeze, la fel ca toate materialele lansate de Paulina. Cu versuri profunde și armonii captivante, albumul este o exprimare autentică a trăirilor și a emoțiilor intense. Paulina își folosește vocea inconfundabilă pentru a transmite fiecare sentiment și fiecare gând într-un mod care va atinge inimile ascultătorilor.
Tracklist „Te iubesc, te urăsc”:

  1. Ether
  2. O viață frumoasa
  3. Din cauza ta
  4. Anul 2000
  5. Fetița ta de milioane
  6. Licuric
  7. M-am născut cu inima frântă
  8. Alcatraz
  9. Metamorfoza
  10. Te iubesc, te urăsc

Vineri, 22 martie, la Arenele Romane, Paulina, alături de propria formație, dar și de invitați speciali, lansează noul album, „Te iubesc, te urăsc”, printr-un show despre care artista promite a fi inedit, dat fiind faptul că este cel mai ambițios proiect al său. Biletele la concertul Paulinei se găsesc pe iabilet.ro.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *