Peach PRC a lansat Perfect For You
2023-02-03 16:52:03

Peach PRC a lansat „Perfect For You”. Peach PRC se luptă cu unul dintre prietenii ei apropiați pentru obiectul infatuării ei inevitabile, în primul single strălucitor de pe viitorul ei EP de debut – Manic Dream Pixie.

Perfect For You oferă trofeului triunghiului amoros o actualizare Gen Z și o distribuție exclusiv feminină. Piesa înfășoară în mod jucăuș o melodie înălțătoare în jurul unei furtuni de emoții compulsive și fără scuze.

Peach PRC nu a scris cu atâta puritate despre propria ei dorință de la revoluționarul single – “Blondes”. S-ar putea să existe o tentă de trădare în PERFECT FOR YOU – dar nu există nicio traumă care să contamineze atracția ei sau intenția de a avea ceea ce își dorește cu adevărat.
„Nici măcar nu ne sărutasem când am scris melodia, așa că dorul din acele versuri este exact cum mă simțeam. A fost o noapte în care am stat întinși pe iarbă, uitându-ne la cer și am ascultat „Stars are Blind” de la Paris Hilton, cu câte o cască. Știam că trăiesc ceva inedit.”

Într-o lovitură de producție magistrală și de efect, o mostră din acea piesă Hilton din 2006 este repornită și fuzionată în PERFECT FOR YOU ca un semn muzical de la acea noapte magică.
„Aveam 9 ani când a apărut și nu înțelegeam cum Paris Hilton a influențat cultura populară la acea vreme. Dar am redescoperit piesa în 2019, imediat după ce am semnat cu casele de discuri importante și m-am mutat pentru prima dată la Sydney. Stăteam într-un hotel și viața mea era pe cale să se schimbe într-un mod pe care nu mi-aș fi putut imagina în cele mai sălbatice vise ale mele. Îmi amintesc că eram entuziasmată și făceam videoclipuri pe Tik Tok la „Stars are Blind”, deoarece cântecul a însemnat întotdeauna atât de mult pentru mine”.

O Hilton super impresionată s-a postat în duet cu Peach după un fragment din PERFECT FOR YOU pe Tik Tok la sfârșitul lui decembrie 2022 (pentru cei 7,8 milioane de urmăritori ai ei); creând genul de zgomot viral care a crescut la nivel global anticipația pentru lansarea completă a single-ului. „Este doar un moment uimitor a avea binecuvântarea ei cu privire la modul în care funcționează eșantionul în cadrul single-ului. Sunt atât de încântată că îl aprobă și vrea să-l împărtășească cu adepții ei”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *