Petrecerea de la apusul soarelui - Vine noaptea - Spania ’99 x 911
2023-06-07 15:52:17

“Vine noaptea”, colaborarea dintre Spania’99, artistul care își dorește să reînvie stilul Raggaeton în industria muzicală românească, alături de 911, artistul și producătorul din spatele unor piese de succes Hip-Hop și nu numai, este reprezentarea vieții urbane. Momentul în care soarele începe să facă loc serii este momentul trezirii multor spirite tinere și pline de energie, care vor să experimenteze viața în felul lor relaxat și lipsit de griji. Piesa vine cu un instrumental molipsitor, fiind un amalgam omogen al diverselor influențe.

Piesa a fost scrisă de Spania ’99 și 911, alături de Mario Morar și Ștefan Ioniță, care au ajutat și pe partea de producție. Mix & Master-ul au fost realizate de 911.

 

,,După cum vă puteți imagina, e o piesă de ascultat la căderea serii, e o întreagă stare de spirit pe care o cunosc toți frățiorii și surorile noastre din stradă și mă bucur că am reușit să materializez acel vibe într-o singură piesă. E starea generală care se instalează în cartiere după ce apune soarele. E rutina noastră, a celor care avem un stil de viață urban, a celor care umplem străzile. Piesa asta e specială în sine, dar și la nivel personal, fiindcă reprezintă prima colaborare oficială cu NOUĂ UNȘPE, un om pe care-l iubesc și cu care am lucrat mult, însă lumea nu știe. De data asta ne aud împreună pe aceeași piesă și mă bucur enorm, e unul dintre cei mai talentați oameni pe care îi cunosc și s-a adaptat extraordinar pe vibe-ul meu. All love.” ne spune Spania’99.

 

,,Cum v-a spus și frate-miu SPANIA, ceea ce am pus și am lăsat în bucata asta de experiență audio sunt unele dintre cele mai organice și esențiale sentimente pe care noi le-am trăit. Doar noi știm câte nopți am pierdut pe străzi, afară cu tovarășii, la tot felul de râsuri, panarame și caterinci, după termeni mai neșlefuiți, iar ceea ce transmitem e ceva în ce mulți adolescenți si oameni se pot regăsi ușor.

Lumea nu știe, dar videoclipul e filmat chiar de noi, fără buget, ca voi să ne simțiți cât mai aproape și cât mai reali. Am terminat procesul creativ al piesei, imediat am tras niște cadre în câteva zile de studio, l-am montat tot noi și l-am urcat pe YouTube. Am să va transmit doar iubire pură, pentru toți frații și surorile noastre.” ne spune NOUĂ UNȘPE.

 

Spania’99 (Andrei Mateos) se inspiră din poveștile lui și ale altora de viață, în timp ce ritmul pieselor sale are influențe hispanice, stilul reprezentativ țării din care provine, Spania, dar și urban rap, cu un sound hip-hop puternic. Spania’99 și-a dezvoltat, de-a lungul timpului, trecând prin diverse experiențe, propria lui filosofie, pe care o redă în versurile sale, într-un mod direct și extrem de sincer. Este un artist cameleonic și de-a lungul timpului, a lucrat cu producători faimoși, care abordează diferite genuri muzicale.

 

NOUĂ UNȘPE, 911, este un artist și producător român care și-a făcut rapid un renume în industria muzicală datorită stilului său original. Acesta a studiat muzica clasică, vioară și pian, timp de nouă ani la o școală de muzică din orașul său natal, fapt ce a influențat, fără îndoială, stilul său muzical divers, ce încorporează elemente de Hip-Hop și Pop. Cu un amestec unic de fundaluri muzicale și un talent pentru producerea de piese de succes, NOUĂ UNȘPE a lansat o serie de piese extrem de apreciate, printre care “Miami Bici” cu Killa Fonic, “Money Money” cu Roxen și DMNDS și “Haolo”, cu Killa Fonic și NANE. NOUĂ UNȘPE a colaborat, de asemenea, cu o varietate de artiști, printre care Alina Eremia, INNA, Amuly, NANE, Azteca și Killa Fonic, pe piese precum “MTK” (2020), “Umăr La Umăr” (2020), “Amestec” (2021), “Luna” (2022) și “Cartieru’ a luat-o razna” (2022).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *