Piesa anilor ‘80, Don’t Dream It’s Over, intr-o reinterpretare de exceptie alaturi de Alex Chrsitensen, Orchestra din Berlin si Gary Barlow
2022-01-28 22:23:00

Alex Christensen, alături de Orchestra din Berlin și Gary Barlow ne aduc o versiune amplă, plină de muzicalitate, în care toate instrumentele se îmbină, a deja consacratei piese „Don’t Dream It’s Over”.

„Don’t Dream It’s Over” îți dă o stare de libertate cum puține piese reușesc, iar acest lucru este chiar amplificat în noua versiune oferită de Alex Christensen și Orchestra din Berlin alături de Gary Barlow. Fiecare instrument în parte își găsește locul, astfel încât celebra melodie a anilor ’80 prinde din nou viață într-o manieră orchestrală.

Momentele simfonice aduse de Orchestra din Berlin, combinate cu ritmurile specifice anilor ’80, ne plimbă prin timp și ne ajută să visăm cu ochii deschiși, să ne gândim la momentele de libertate absolută și, de ce nu, să ne luăm bagajele și să plecăm la drum.

„Don’t Dream It’s Over” este prima piesă lansată de pe albumul „Classical 80’s Dance”, care îmbină muzica pop a anilor ’80 cu momentele simfonice oferite de Orchestra din Berlin. Pe album se vor mai regăsi piese precum: „Never Gonna Give You Up”, „Another Day in Paradise”, „Total Eclipse of the Heart” și „Blue Monday”.

Albumul „Classical 80‘s Dance” va fi lansat în cadrul unui parteneriat între Roton Music și Radio România Actualități. Astfel, pe lângă muzică, ascultătorii se pot bucura și de interviuri în exclusivitate oferite de artiști.

Anterior, Alex Christensen și Orchestra din Berlin au oferit publicului albumul „Classical 90’s Dance”.

Când Alex Christensen a lansat primul său proiect ambițios, „Classical 90’s Dance”, în octombrie 2017, a simțit curiozitatea oamenilor, a fanilor și a presei deopotrivă. Alex Christensen a devenit cunoscut în industria muzicală ca DJ și compozitor, urmând ca ulterior să se îndrepte și către zona de producție.

Albumul „Classical 90’s Dance” s-a aflat timp de 25 de săptămâni consecutive în mai multe topuri, fiind în top 10 în Germania, unde au fost vândute peste 30.000 de exemplare ale albumului.

Gary Barlow este un cântăreț, compozitor, producător și actor din Marea Britanie, fiind solistul grupului pop Take That. Barlow este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din Marea Britanie. Acesta a scris 31 de piese, printre care 10 piese compuse alături de Take That, două singur, iar una alături de Robbie Williams, „Candy”, care au ajuns pe primul loc în mai multe topuri. De asemenea, acesta a scris 24 de piese care au ajuns în top 10 în topuri de peste tot din lume.

De-a lungul carierei sale, acesta a primit șase Ivor Novello Awards din partea British Academy of Songwriters, Composers and Authors, și a vândut peste 50 de milioane de discuri la nivel mondial.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *