Piesa ,,Zici Că Ai Copilărit La Roma” e de acum a voastră - Edward Sanda
2024-02-09 20:21:09

Ai ceva internațional

Probabil că deja v-ați surprins fredonând piesa asta, iar de acum e totalmente a voastră. Ritmul ei catchy a acaparat platforma TikTok și v-a făcut pe toți să dansați, așadar enjoy! Singura regulă e ca mereu să fiți alături de cele mai dragi persoane ale voastre și să le dedicați refrenul.

Piesa a fost scrisă de Edward Sanda, Cleopatra Stratan, Quick, Andrei Ropcea și Theea Minculescu. Orchestrația a fost realizată de Edward Sanda.

Edward Sanda a debutat cu piesa „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fără tine”, „În palma ta” (alături de Ioana Ignat), „Vintage” (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și „În Tandem”, alături de Arando Marquez. În plus, colaborările sale remarcabile cu alți artiști precum Theo Rose, AMNA, Vijay, Sandra N și Cleopatra Stratan au demonstrat versatilitatea și abilitatea sa de a se adapta la diverse stiluri muzicale și de a crea piese de succes în colaborare cu alți artiști talentați. Anul 2024 se anunță plin de surprize pentru susținătorii săi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *