Piesele „Both Ways" și „Cavalier" ale lui Juice WRLD au fost lansate oficial
2024-10-18 18:51:38

Fanii artistului Juice WRLD se pot bucura, deoarece au fost dezvăluite două piese noi, „Both Ways” și „Cavalier”, mult așteptate de aceștia. Aceste melodii, împreună cu „World Tour (Aquafina)” și „Lightyears,” în colaborare cu Young Thug, fac parte din EP-ul „The Pre-Party (Extended)”, lansat prin intermediul Universal Music Group. Fanii vor fi plăcut surprinși, deoarece „Both Ways” vine însoțită de un videoclip special, în care apare prietenul și colaboratorul lui Juice, Trippie Redd, care a regizat videoclipul alături de DotComNirvan. Piesa „Both Ways” a fost produsă de Nick Mira, un colaborator apropiat al lui Juice WRLD, împreună cu Pharaoh Vice.

„Cavalier” se evidențiază într-un mod diferit, având o semnificație aparte pentru fani, care pot găsi în continuare online înregistrări cu Juice interpretând piesa în timpul unei sesiuni live pe Instagram din 2019. Produsă de Purps de la 808 Mafia, împreună cu Ian Francis, piesa combină o chitară melancolică, tobe rapide și adlib-uri sălbatice, creând o atmosferă întunecată și emoționantă.

„The Pre-Party (Extended)” continuă lansarea inițială a EP-ului „The Pre-Party,” care a apărut pe 9 septembrie, la ora 9 dimineața — un moment simbolic pentru fanii lui Juice, având în vedere că numărul „999″ este un simbol drag acestora, reprezentând transformarea unei situații negative într-una pozitivă. Înainte de aceasta, în decembrie, a fost lansată piesa „Lace It,” o colaborare cu Eminem și produsă de benny blanco, care abordează tematicile complexe ale consumului de droguri, surprinzând atât momentele înălțătoare, cât și cele întunecate.

În aprilie 2020, mama lui Juice WRLD, Carmela Wallace, a anunțat înființarea fondului Live Free 999, un proiect ce onorează moștenirea artistului prin sprijinirea tinerilor în luptele lor personale, punând accent pe dragoste, bucurie și onestitate emoțională. Live Free 999 încurajează pe oricine se confruntă cu probleme de sănătate mintală sau dependență să ceară ajutor, oferind resurse pentru a sprijini persoanele aflate în dificultate.

Păreri?

106 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *