Piesele care ne duc intr-o calatorie epica: din La La Land pana in eternitate
2022-07-08 19:44:09

A venit momentul să introduci în playlist noi piese. Știm cât de important este să ai alături, în fiecare drum pe care îl faci, o selecție de melodii care să te poarte prin tot felul de stări, să-ți aducă motivație și să te facă să îți dorești mai mult.

Am făcut o selecție de piese noi care o să te ducă din La La Land în toate locurile care ascund motivație, energie și chef de viață, într-o călătorie cu adevărat epică.

Top 6 piese de drum:

1. NOØN – La La Land
NOØN lansează „La La Land” și ne duce într-un loc plin de magie și iubire prin care ne putem limba la nesfârșit, visând cu ochii deschiși.

2. SP3CTRUM feat. Stephen Geisler – Over It
Pentru că playlistul de vinerea aceasta ne plimbă prin tot felul de stări, a venit momentul și pentru „Over It”, o piesă care ne învață să fim bine singuri și să avem încredere în alegerile noastre.

3. twoloud & Cleez – Get It Over
twoloud și Cleez ne conduc pe partea cealaltă a taberei cu piesa „Get It Over”. Astfel, înțelegem cum este să fii într-un du-te-vino într-o relație în care sentimentele vin și pleacă.

4. Thoby & VARGENTA – Forever
Thoby și VARGENTA lansează „Forever” și, astfel, ne plimbă printr-o poveste de iubire ajunsă la final. Trecem prin stări și ajungem să învățăm lucruri noi dintr-o experiență pe care o trăim prin cei doi artiști.

5. Steve Brian x Austin Kramer – In Between
Steve Brian și Austin Kramer sunt responsabili cu energia și își duc treaba la bun sfârșit cu ajutorul piesei „In Between”.

6. Two and Eight & Deeperlove – The Time Is Now
După toate călătoriile prin locuri și povești, a venit momentul să găsim determinarea pentru a muta munții din loc. Two and Eight și Deeperlove lansează „The Time Is Now” și, astfel, aventura începe.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *