Piesele care te ajuta sa privesti evenimentele din viata ta dintr-o alta perspectiva
2023-01-10 21:35:34

Fiecare an începe, fără dar și poate, cu „new year, new me”. Pentru a putea schimba paradigma, este necesar să privim lucrurile dintr-o perspectivă nouă, care să ne ajute să avem o altfel de înțelegere asupra evenimentelor care se întâmplă în jurul nostru.

Pentru a ne plimba prin stări și a ne face să privim lucrurile prin alți ochi, mai mulți artiști au lansat piese care ne pot duce de la extaz la agonie, de la dragoste la indiferență, de la energie pură la introspecție puternică.

Rafael Cerato și Sono lansează „Still Here”, o piesă cu un bas puternic, care ne poate ajuta să ne simțim în mijlocul unei adevărate petreceri. Energie și încredere în propria persoană, acestea sunt elementele centrale ale piesei „Still Here”.

„Rock My World” este o piesă cu ritmuri atipice, care combină pasiunea și dorința cu o energie revitalizantă. Markus Gardeweg și Roy Stroebel aduc un mix între dance și house, cât și o poveste cântată de o voce puternică, dar plină de sensibilitate.

RIKU RAJAMAA lansează o poveste pură de dragoste. „Hold Me Close” este o piesă presărată cu ritmuri clasice care susțin vocea puternică a artistului.

Stupid Goldfish și twoloud lansează „Lose Control” și ne invită să lăsăm în spate fricile și să ne dăm frâu liber să trăim exact așa cum ne dorim.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *