Piesele care te ajută să-ți începi săptămâna cu energie și determinare
2022-10-10 20:49:39

Săptămâna începe cu multă energie pozitivă prin intermediul a șapte piese fresh, venite de peste mări și țări, direct din portofoliul artiștilor Kontor. Cu o vitalitate specifică, dar și cu o capacitate înnăscută de a spune povești, artiștii din această săptămână ne duc pe drumuri pe care n-am mai fost.

„I Got This Love” este o piesă cu un ritm grav, plină de energie, care îți poate ghida, fără dar și poate, întreaga săptămână. Vocea plină de senzualitate prezentă pe tot parcursul piesei completează această determinare pe care o simțim.

Cu un vibe asemănător curentului „Harlem Shake”, „The Butcher” intră în scenă și aduce cu sine un umor atipic, care îți va da multă energie pozitivă.

„Fight” este o piesă care promite să ridice în picioare stadioane întregi și să transmită energia de festival chiar și în cele mai friguroase luni.

Bajazoo lansează „Everything” și ne plimbă prin povești de dragoste. „Everything” este genul de piesă cu care putem să empatizăm, care spune povești asemănătoare cu cele trăite de fiecare dintre noi, dar care ne dă și determinarea de care avem nevoie.

„I’m A Mess” este genul de piesă care poate fi despre fiecare dintre noi, fără prea mari eforturi. O piesă care ne înțelege frustrările și care le împărtășește, dar care piperează totul cu un strop de energie.

„Sunny Day”, pentru fiecare moment în care simți că lucrurile nu merg în direcția în care îți dorești. Astfel, piesa artiștilor Claudette și Roy te poate ajuta să găsești toate resursele de care ai nevoie.

„Tokyo” este o piesă asemeni unei plimbări târzii, pe o șosea liberă. ROYDIG reușește să combine un vibe chill cu unul deep și, astfel, „Tokyo” se poate integra în numeroase momente.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *