Piesele care transforma saptamana intr-un carusel al emotiilor
2022-09-12 18:48:49

Săptămâna începe cu ritmurile specifice aduse de artiștii Kontor. De la plimbări prin galaxii îndepărtare, până la plimbări prin propriile trăiri și sentimente, piesele din această săptămână au scopul de a ne ajuta să ne descoperim.

În plus, fiecare piesă reușește să transmită câte un strop de curaj și determinare, astfel încât nicio provocare nu este prea grea. Avany, R.I.O, We Are, Beachbag și TROYMER sunt artiștii care ne îmbogățesc playlistul.

Avany lansează „No Troubles”, o piesă care face toate problemele să dispară și care ne aduce încrederea de care avem nevoie în propriile forțe.

Pentru că nicio săptămână nu este completă fără un strop de iubire, R.I.O ne aduce „Call Me Up”, o piesă care ne învață să fim prezenți pentru persoanele importante din viețile noastre.

We Are lansează „From The Satellites” și ne ia, astfel, într-o călătorie printre stele, departe de tot ce înseamnă pământesc.

Beachbag lansează „Fading”, o piesă plină de sensibilitate, care vorbește despre relații ajunse la final și despre cicatricile care rămân după fiecare persoană.

„Guilty Of Loving You” este o piesă care vorbește tare și răspicat despre sentimente profunde și despre iubiri de necontrolat. TROYMER completează această săptămână cu ritmuri vibrante și versuri puternice.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *