Piesele care transformă ziua de vineri într-o adevărată experiență
2022-07-15 20:54:24

Ca de fiecare dată, ziua de vineri aduce piese noi, care ne plimbă prin experiențe și care ne dau energia de a face tot ce ne propunem.

De data aceasta, Sono, Shelby Inc., Deeperlove, Merlin și Strobe sunt cei care ne aduc muzica din această vineri și ne fac cunoștință cu sentimente care ne ajută să ne descoperim în profunzime, prin intermediul poveștilor puse pe muzică.

Sono aduce o poveste de dragoste pasională, fără compromisuri, prin noua piesă „Light It Up”. Când îți lipsește curajul de a face acel pas care poate schimba povestea, Sono vine și-ți aduce încrederea de care ai nevoie.

Shelby Inc. este un proiect plin de energie, care combină culturi diverse într-un sound plin de energie. „Gandagana” este imboldul de care ai nevoie la început de weekend.

Deeperlove este un proiect cu care ne-am obișnuit: determinare și energie pozitivă de la început până la final. „Something” este genul de piesă care își va găsi un loc în playlistul tău pentru tot restul verii.

Dacă ai nevoie de încredere în propria persoană și de motivația de a muta munții din loc, „Going Down” este piesa de care ai nevoie în căști.

Strobe este responsabil cu vibe-ul de vară, în acest final de săptămână, și face o treabă de excepție cu ajutorul piesei „Se Acabo”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *