Piesele de care nu stiai ca ai nevoie. Top 4 melodii care te pot motiva
2023-02-06 18:24:32

Săptămâna începe cu patru piese noi, semnate Kontor, care își propun să ne aducă motivația de care avem nevoie pentru a ne atinge obiectivele și pentru a avea din ce în ce mai multă încredere în propriile puteri.

De această dată, Simon Fava, Carlprit, KYANU, NIKSTER, Øien, Slenderino, Rico Bernasconi, Stephen Oaks și Beachbag sunt artiștii care își unesc forțele pentru a ne aduce energie, perspective noi și puterea de a nu renunța la obiectivele pe care le avem, indiferent de provocări.

Simon Fava lansează „Take It Down”, o piesă apărută dintr-o energie pură, care poate ridica în picioare mulțimi și care ne poate induce dorința de a face mai mult și de a lupta mai mult pentru a ne atinge obiectivele.

O piesă în care sintetizatoarele preiau contolul, „Never Be Alone” este despre energie, dans, comunitate. KYANU, NIKSTER, Øien și Slenderino fac echipă și reușesc să schimbe ritmul zilei în doar câteva minute.

Risco Bernasconi și Stephen Oaks își unesc forțele și lansează piesa „U Hypnotized Me”. Pasiune, dorință și dragoste cât curpinde, acestea sunt ingredientele pe care le vom regăsi în această nouă piesă extrasă din portofoliul Kontor.

Când nimic nu pare că merge așa cum ar trebui, noua piesă marca Beachbag, „Girl of Steel”, schimbă paradigma și aduce sexului feminin puterea de a lupta și de a nu renunța la propriile obiective.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *