Piesele responsabile cu energia buna de la final de saptamana
2023-01-20 17:15:47

Săptămâna se încheie cu ritmuri noi, propuse și de această dată de unii dintre cei mai cunoscuți artiști Kontor. Astfel, vă prezentăm șase piese care au capacitatea de a vă schimba starea de spirit în doar câteva minute, în timp ce ringul de dans se umple.

Bram Sutherland și Shockz lansează „You Gotta Believe”, o piesă plină de energie care transmite o stare de bine ce nu poate fi ignorată, prin intermediul unui mix între house și dance.

„Dolce & Gabbana” este o piesă inedită, care, cu ajutorul unei voci ușor robotizate și a ritmurilor rupte, schimbă paradigma și ne ajută să înțelegem că merităm ce e mai bun. Astfel, Picco își face simțită prezența prin intermediul unei piese care nu poate fi ignorată.

„Hola, Que Tal” este o combinație atractivă între ritmuri latino, house și dance, care pot ridica mulțimea în picioare. Când vrei să te deconectezi după o săptămână plină, Merlin asigură dansul.

Oak Meyers, Blaikz și STEEL formează o echipă neașteptată și lansează „My Mind”, o piesă cu un aer mistic, care are puterea de a ne transporta peste mări și țări.

„Fading Like a Flower” este o piesă care începe lent, urmând ca, în doar câteva secunde, totul să se transforme într-o adevărată petrecere. Astfel, KYANU, FSDW și Empyre One readuc în atenție o piesă lansată în urmă cu doi ani.

Aexcit, INFINITY, Smurfy și Fred Owusu aprind reflectoarele pe o energie diferită, concentrându-se pe a ne insufla determinarea de care avem nevoie pentru a lupta pentru ceea ce ne dorim, indiferent de piedicile care ne apar în cale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *