Pitesteanul Marius Balan ia provocarile in serios. Participa din nou la Eurovision!
2017-01-27 21:56:56

Concursul Eurovision a trezit de-a lungul anilor sentimente contradictorii, pe de-o parte bucurie pentru ca acest concurs ofera compozitorilor si solistilor o sansa unica, odata pe an, la afirmare nationala si internationala, pe de alta parte dezamagire pentru ca in realitate, aproape de fiecare data, dupa terminarea competitie iese cel putin un scandal, comentarii si intamplari care duc in derizoriu ideea de concurs, arta sau fair-play.

Unul dintre artistii ce isi propune sa reprezinte Romania la Kiev este Marius Balan, absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si fost concurent in sezonul 2 al concursul Vocea Romaniei. In prezent, pitesteanul este solist vocal la Teatrul Alexandru Davila si colaboreaza cu artisti celebri precum Nico sau Marcel Pavel.

“Ma seduci” este piesa cu care va intra in concurs, compusa de Matei Laurentiu, iar textul poarta semnatura lui Ovidiu Iordache. “Am ales o piesa a lui Matei Laurentiu, pentru ca noi obisnuim sa colaboram foarte des, muncim impreuna, avand si alte piese si proiecte in lucru. M-a atras la aceasta piesa, in primul rand, muzicalitatea. Apoi, faptul ca Matei imi simte starile, rezoneaza foarte bine cu mine și compune intr-un mod special. Nu o data m-am regasit in ceea ce el scrie.”, spune Marius Balan.

„Particip la Eurovision, desi concursul inca are stangacii, creeaza valuri de contestatii, dar intotdeauna am primit cu bratele deschise provocarile. Mereu am cautat sa invat din ele si sa devin din ce in ce mai bun. In 2014 am mai participat la selectia nationala cu o piesa scrisa de compozitori straini, dar acum am incredere ca audițiile la vedere, adica live cu juriul, sunt de bun augur si sper ca atat juriul si ulterior publicul sa primeasca piesa mea cu sufletul deschis”, mai afirma interpretul Marius Balan.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Ma seduci”, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *