Play Generation - Sun in my life (proiect nou, single nou)
2016-06-14 13:41:27

Stii sigur ca ai toate sansele sa asculti o super piesa atunci cand ii aduni in studio pe cei care au cucerit globul cu muzica lor si au lansat cele mai de succes cantarete din Romania!

“Sun in my life” este o prima colaborare intre Play Generation (noul proiect al lui Radu Bolfea – Play and Win) si Marcel Prodan (MAAN Studio).

Legati de o prietenie mai veche din Constanta, cei mai de succes producatori muzicali de la noi din tara va propun un cantec “middle tempo” cu influente pop dance, care te duce imediat cu gandul la vara.

“Prima colaborare cu Marcel Prodan a inceput in studioul lui Viorel Sipos (3SE) acum mai bine de 10 ani. Fiecare a cunoscut succesul separat, iar experieNta noastra impreuna nu poate decat sa conduca la rezultate foarte bune”, spune Radu Bolfea.

“Este placut cand lucrezi in studio cu oameni foarte talentati, iar cand de acestia te leaga o prietenie veche, lucrurile par intotdeauna mai simple si mai de efect.”, a spus Marcel Prodan.

Radu Bolfea a avut un aport major la succesul Innei cu piese precum “HOT”, “Sun in up”, lucrand si cu artisti si producatori internationali: Akon, FlorRda, Akcent, de cealalta parte, Marcel Prodan fiind responsabil pentru hitul Mr. Saxobeat (piesa aflata in primele 5 locuri in peste 24 tari) precum si pentru proiecte autohtone – Celia, Blaxy Girls, Costi Ionita, etc.

Asadar, va invit cu mare drag sa ascultam prima piesa a noului proiect, Play Generation, “Sun in my life”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *