Plimbare prin timp si stiluri muzicale cu Thoby, twoloud si Lena Sue 
2022-05-09 23:36:00

Începutul săptămânii aduce două piese în care stilurile contemporane s-au combinat cu sound-urile specifice anilor ’80 și ’90, într-un mix de familiar și nou, care te va plimba prin stări, dar care, la final, îți va da energia de care ai nevoie pentru tot restul săptămânii.

„Rock my world”, o melodie despre dragoste, pasiune și dorință

Thoby a lansat, alături de Kontor, „Rock My World”, o piesă care aduce în discuție dragostea pasională și dorința de mai mult. Cu ajutorul ritmurilor la care artistul alege să apeleze, toate aceste ingredient sunt învelite într-o aură a familiarului.

Thoby este un DJ și producător danez care a reușit să se impună în industria muzicală, în ultimii ani, prin stilul specific, plin de energie. Acesta a fost prezent la mai multe festivaluri din Danemarca. Thoby se bucură de sprijin din partea unor DJ importanți, precum: Showtek, MORTEN, LNY TNZ, Bassjackers, Brooks, Crystal Lake, Dimatik.

Twoloud și Lena Sue ne transmit „Don’t Push It”

„Don’t Push It” este despre energie dusă la extrem, ceea ce o transformă într-o piesă perfectă pentru acele momente în care determinarea este la niveluri scăzute.

twoloud este un proiect muzical din Germania, fondat în 2013, care activează mai ales în genurile progresiv house și big room house. Proiectul presupune ca artiștii din spatele lui să fie judecați și apreciați doar pentru muzica lor și pentru nimic mai mult.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *