"Ploaia si focul": Glance lanseaza un nou single cu videoclip, feat. Elena Ionescu
2018-05-22 20:42:51

Dupa ce a adunat peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube cu hituri precum “In bucati” (feat. Elena Gheorghe & Naguale) si “Ecou” (alaturi de Elena Gheorghe), Glance lanseaza un nou single si videoclip, “Ploaia si focul”, in colaborare cu Elena Ionescu. O coproductie Heaven Artist Company si Cat Music, piesa este compusa de Razvan Matache, John Kasta, Rashid si DJ Bonne. Pentru videoclipul regizat de Claudiu Stan, Glance si-a schimbat radical look-ul, fanii lui vazandu-l pentru prima data cu parul desfacut.

“Piesa “Ploaia si focul” reprezinta un follow-up al piesei “Cinema”, single care s-a clasat foarte sus in topuri, acesta fiind si motivul pentru care am tinut neaparat sa cant aceasta piesa alaturi de Elena. Dupa cum am spus mereu, fiecare single lansat de mine este inspirat din viata mea reala si nici aceasta piesa nu face exceptie. Vreau sa multumesc echipei care a contribuit la finalizarea proiectului: Claudiu Stan, Vagabond Studio, Silviu Lopatnic si producatorilor piesei”, a declarat Glance.

Filmarile videoclipului “Ploaia si focul” au durat 16 ore si s-au desfasurat in trei locatii: Valea cu Pesti (Transfagarasan), Snagov si Bucuresti.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Ploaia si focul”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *