Post Malone a lansat albumul Twelve Carat Toothache
2022-06-13 17:03:28

Post Malone a lansat albumul “Twelve Carat Toothache”. Pe lângă imnurile masive, „Cooped Up” [cu Roddy Ricch] și „One Right Now” [cu The Weeknd], albumul contine apariții de la o distribuție de invitati de top, inclusiv Doja Cat, Fleet Foxes, Gunna și The Kid LAROI. Din punct de vedere muzical, Post a colaborat cu Louis Bell, Billy Walsh și Andrew Watt, precum și Omer Fedi și nu numai.

Luna trecută, Post și-a făcut debutul la Saturday Night Live cu piesele „Cooped Up” [feat. Roddy Ricch] și „Love/Hate Letter To Alcohol” [feat. Fleet Foxes]. Preluând cultura populară, Post a contribuit, de asemenea, cu interpretarea sa asupra celebrului „Chip ‘N Dale: Rescue Rangers” pentru coloana sonoră originală Chip ‘N Dale: Rescue Rangers de la Disney.

Twelve Carat Toothache iese în evidență ca primul său lungmetraj, în trei ani de când “Hollywood’s Bleeding” a ajuns pe locul 1 în Billboard Top 200.

La sfârșitul anului trecut, Post a testat apele cu explozivul „One Right Now”, în colaborare The Weeknd. A intrat în Top 10 al Billboard Hot 100 și a acumulat peste 1 miliard de stream-uri în câteva luni.

TRACKLISTING
1. Reputation
2. Cooped Up (with Roddy Ricch)
3. Lemon Tree
4. Wrapped Around Your Finger
5. I Like You (A Happier Song) (with Doja Cat)
6. I Cannot Be (A Sadder Song) (with Gunna)
7. Insane
8. Love/Hate Letter To Alcohol (with Fleet Foxes)
9. Wasting Angels (with The Kid LAROI)
10. Euthanasia
11. When I’m Alone
12. Waiting For A Miracle
13. One Right Now (with The Weeknd)
14. New Recording 12, Jan 3, 2020

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *