Post Malone face echipă cu Mark Morrison și Sickick pentru Cooped Up / Return Of The Mack
2022-10-21 18:58:16

Post Malone face echipă cu Mark Morrison și Sickick pentru “Cooped Up / Return Of The Mack”. Senzația virală care a creat peste 100.000 de reels pe Instagram, peste 15.000 de TikTok-uri și a avut milioane de vizualizări pe YouTube până să fie lansată oficial pe toate platformele de streaming. Post a facut istorie cu hitul numărul 1 al lui Mark Morrison din 1996, „Return Of The Mack”, cântând anterior live în concert și la „Hilarity for Charity” al lui Seth Rogan.

Deși Sickick a avut succes anterior cu mashup-urile online, această colaborare cu Post și Mark va fi prima care va fi lansată pe DSP-uri. Enigmaticul producător, cântăreț, DJ și-a folosit recenta explozie într-un ciclu global de turnee din 2022, tocmai cântând la Tomorrowland, Rock In Rio, World Club Dome și propriul său turneu principal.

Post tocmai a lansat ultimul album și este în prezent în al patrulea său turneu. Pe lângă imnurile masive „Cooped Up” [cu Roddy Ricch] și „One Right Now” [cu The Weeknd], albumul se mândrește cu apariții de la o distribuție de oaspeți de stele, inclusiv Doja Cat, Fleet Foxes, Gunna și The Kid LAROI. Din punct de vedere muzical, Post a colaborat cu Louis Bell, Billy Walsh și Andrew Watt, precum și Omer Fedi și nu numai.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *